5 oktober – Härlig höstdag

Idag jobbade jag eftermiddag så jag ägnade förmiddagen åt lugnare aktivitet. Efter lämningen på förskolan gick jag min runda i skogen. Jag spelade in en film som jag la ut i stories på Instagram, det är första gången, lite nervöst. Det jag berättade där var det jag redan skrivit om här, att jag är sjukskriven på deltid för utmattning. Och att jag har lovat min läkare att vara aktiv under min sjukskrivning, jag får max sova en timme.

Jag känner till forskningen och det logiska bakom det, men det är svårt när kroppen skriker åt en att sova. Samtidigt vet jag att jag inte blir piggare av att sova när jag sover på dagen, jag vaknar och är lika trött som innan. Så det är bättre att ta en tur ute eller göra yoga.

Och det är härligt att vara ute och gå. Det regnade inte på mig idag när jag var ut men det hade regnat så alla träd var fyllda av vattendroppar. Det tillsammans med solens strålar gjorde min runda delvis helt magisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *