22 augusti – Röda galaxer

Bilden får symbolisera den röda tröjan som jag stickar just nu. Idag har jag börjat på resåren längst ner på bålen. Det börjar kännas som att jag kanske kommer att bli klar med den innan jul. Jag har en inre vision att använda den under december.

Garnet är helt underbart mjuk, jag tror att det kommer att kännas som att gå omkring i ett mjukt rött moln. Det är en känsla som jag tror jag kommer att behöva under december.

Som vanligt har jag en annan deadline än december, jag skulle vilja ha den klar innan westknits mkal drar igång någon gång i oktober. Jag ser fram emot att Stephen West ska dela med sig om hur man ska tänka om garner och hur mycket man behöver. Men mina stickor är lediga, stickorna som jag föredrar att sticka sjalar i fingerweight garn, ChiaoGoo 3,75 mm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *