21 augusti – Smådjur i Tysjöarna

Idag blev det en tur till Tysjöarna igen, det var en helt underbar tur. Midsummer mkal, sjalen som jag har stickat nu under sommaren, fick göra en primärtur. Det är en sjal som jag kommer att använda mig mycket av nu i höst.

Det är både intressant och spännande att gå på samma ställe många gånger under året. Då får man se årstiderna växla och det händer så mycket under bara en säsong. Som denna gången, så många trollsländor i alla möjliga storlekar och färger. Vi såg också gräshoppor och en minigroda, mini nu men det kommer säkert att växa till en stor och fina groda.

Det är första gången som Nova ser trollsländor och gräshoppor. Hon sa själv att det är ”första gången jag ser en groda”, men jag vet att hon såg en groda förra året, för jag var med när hon såg den.

(Det kommer ett inlägg om bara sjalen i veckan.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *