16 augusti – Vad ska egentligen bo i en sylåda

Jag jobbar med att organisera vävrummet och jag tar mig igenom låda för låda. En av lådorna är en sylåda med insats som Mattias har köpt och jag kan inte bestämma mig för vad som ska få bo i den. Det lutar åt att det kommer att bli en symaskinslåda, men jag funderar på om den är lite för stor.

Det är nu jag måste börja tänka mera som Marie Kondo och plocka fram allt som har med symaskinsömnad att göra och gå igenom det, och det planerar jag att göra men inte idag.

Nu har jag jobbat två dagar och inte minst cykelpendlat två dagar så jag är trött i både kropp och hjärna. Det har varit två underbara dagar att cykla, helt underbart varmt, det var inte ens kallt att cykla hem i regnet och åskan idag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *