8 augusti – Schackmatt

Idag har jag fått färska upp mina schack kunskaper. Nova har velat ha ett schackspel i flera månader och denna dagen kunde jag inte hålla emot längre utan ett schack inköptes.

Jag fick fundera ett tag på vad alla pjäserna heter, hur det ska gå och inte minst vart de ska stå på brädet. Det var det lättsamma delen av dagen, nu till den svårare.

Jag har fortsatt min rensning och organisering av vävrummet. Idag har mina ledord varit ”Jag är inte ett arkiv!”. Det som också är svårt är att organisera för då har jag samlat allt i en kategori i en låda och så hittar jag en påse till som ska in i just den lådan.

Eftersom vi har vi har ägnat stor del av sommaren på detta har vi pratat mycket om det också och om våra känslor. Och Mattias uttryckte det bra ”Först är det kaos, sen mera kaos och så helt plötsligt är det ordning på allt”. Det är det jag jobbar för just nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *