27 juli – Upptäckter på vinden

Vi fortsätter att gå igenom vinden och idag har jag börjat med ”hantverksdelen”, vilket är typ 30 lådor. Tänk att jag har samlat på mig så mycket. Det dyker upp ganska många roliga saker. Som detta armband som kommer från en tid då jag hade kurser i experimentellvävning för både ungdomar och vuxna. Jag kände att jag behövde lite inspirationsföremål att visa upp, detta var ett av armbanden jag vävde upp.

Det var kul att ha den typen av kurser och jag hoppas att jag kommer att få ha det igen någon gång i framtiden i någon form. Men om det händer så kommer jag att väva ny inspiration och detta armband ska få komma till användning någon gång. Som idag när jag stekte pannkakor, det var ett perfekt ”steka-pannkakor-armband”.

Armbandet är vävt med varp i pappersgarn, inslag i lingarn och ryaknutar i cykelslang. Det är fyra varptrådar, så det är snabb varpat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *