26 juli – Städning och glass

Just nu är det kaos i mitt vävrum och det är för att jag städar, det kommer att bli stora förändringar. Jag har varit framme med mitt måttband och jag hoppas jag har centimetrarna på min sida. Men det vet jag inte ännu på säkert en eller två veckor för det är semester och då ska man äta glass också och göra annat kul.

Den stora frågan är hur jag ska organisera rummet. Jag skulle vilja ha ett rum som gör det lätt att arbeta där jag har mitt skiss och arbetsmaterial lätt åtkomligt. Jag skulle också vilja komma bort ifrån att det är så fullt att det blir högar på golvet.

Jag kanske borde göra en målbild, det kanske skulle göra det enklare att få till det rum som jag har i mina tankar. Dags att ta fram det riktigt långa måttbandet och mäta hyllor, vävstol och skrivbord, och inte minst avstånd till fönster och annat viktigt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *