5 juli – Tid hos frisören

Efter att endast ha klippt håret en gång under pandemin har jag nu börjat gå regelbundet var åttonde vecka, som jag gjorde innan jag fick barn. För åtta veckor sedan klippte jag av ungefär 30 centimeter och jag trivs så bra i den frisyren så idag blev det att trimma den så att längden blev som den var då. Jag har också gjort slingor för att se om jag kan få lite mera styrsel på mitt supermjuka hår.

Det är första gången jag gör folieslingor, första gången jag gör slingor. Det var kul att se min frisör Juris när jag gjorde slingorna, ”baby”slingor som han kallade dem. När han tog en hårslinga och plockade ett skäl, det är så jag skulle beskriva det som vävare, och sedan blektes det övre lagret på den slingan. Så gjorde han med hela håret. Eftersom jag inte ville ha väldigt ljusa slingor tonade vi också håret.

Som avslutning lockade Juris mitt hår med plattång. Det innebär att jag måste leta rätt på min plattång för det var kul att ha håret lite lockigt, så det kommer jag att göra någon gång ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *