10 juni – Student!

Idag har dem tagit studenten här i Östersund. Jag blir alltid lite nostalgisk när det är studentdag. I år är det 21 år sedan jag tog studenten, och det känns helt obegripligt. Jag minns också min egen student, det var snöblandat regn men mest känslan när jag vaknade upp dagen efter. Ett helt liv där jag skulle bestämma själv vad jag ville göra, skulle jag börja med att jobba eller studera? Det var också en lite surrealistisk känsla.

Det är vissa saker jag skulle ha velat säga till den där nybakade studenten dagen efter studenten. Jag skulle vilja säga henne att det kommer att ordna sig, vissa saker kommer inte bli som hon har tänkt sig, men hon kommer att komma till en punkt där hon kommer att känna att hon är där hon vill vara.

Jag avslutade denna dagen med en långpromenad, det var en härliga sommarkvällen. Det är sommar när man kan gå ute på kvällen i bara t-shirt utan att frysa. En liten reflektion är att snart är det dags för myggmedel för nu verkar myggen börjat kläckas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *