#The100dayproject

Första gången jag hörde talas om ”#100dayproject” var 2018, och sen dess har jag velat göra det men det har inte blivit av. Jag följer flera som har gjort det på Instagram, så många olika häftiga projekt. Allt från målning, stickning, vävning, broderi, allt man kan tänka sig.

I år har man tidigarelagt projektet och det startar den 31 januari istället för i början av april, och i år tänker jag vara med. Att det startat då passar mig bättre, eftersom dom 100 dagarna då är slut innan sommaren och alla rutiner som försvinner då.

Planen är att skissa helt fritt utan plan i en skissbok jag har köpt. Dom som driver projektet vill gärna att man delar med sig av det man gör, och jag ska försöka, målet är varje dag på Instagram. Jag tänker mig är att dela det på stories på Instagram och göra en höjdpunkt för det så det finns samlat där.

När dom hundra dagarna är slut kommer jag självklart att skriva om det är på bloggen och dela med mig av mina favoriter.

Att skriva om det här gör också att jag inte kan ge upp, jag måste visa upp ett resultat. Och jag som är en uppstartare och inte en avslutare kan behöva den motivationen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *