Omtag – Nytag

När hemsidan blev hackad under vår sjukhusvistelse 2017 raderades också allt jag skrivit, bilderna har jag kvar men inte texterna. Där och då tänkte jag inte så mycket på det, men nu saknar jag faktiskt alla inlägg som försvann.

Det har på många sätt gjort det svårt att börja om, och vad ska jag skriva om. Allt möjligt eller bara vävning? Hur stort kan intresset för mitt liv vara egentligen?

Det är många frågor som snurrar och har snurrat i mitt huvud. Jag har inte alla svaren nu, men jag har börjat blogga, och planerar att det ska bli lite mera regelbundet nu under hösten, och jag kommer att skriva om det som känns kul så får vi se var det slutar.

4 Comments

 1. Vad med bloggen Hanna leker? Den är ju kvar? Själv skulle jag inte använda WordPress som är känd för hackare.
  Lycka till!

  • Den finns kvar, men det är längesen jag skrev något där. Det som försvann är allt jag skrivit från 2014 till 2016.

   Det var en bot som hackade eftersom jag inte var in och uppdaterade WordPress när vi var inlagda. Nu tar jag regelbundet backuper, men jag hoppas jag slipper uppleva det igen.

 2. Hej Hannah, när du skriver det här tänker jag på att dina inlägg ur en banvävningspärm (Nanni? jag minns inte riktigt) gav mig mycket glädje i din gamla blogg. Vissa vävinstruktioner har jag även sparat, och en har jag vävt själv. Jag skriver det inte för att be dig att göra det igen, men för att tacka dig och så att du vet att det finns i alla fall en som uppskattade dessa!
  Gör som du känner för, och det finns alltid läsare, det kan du vara säker på.
  Ha det bra!

  • Hej, tack så mycket. Nannys band döpte jag dom till efter kvinnan jag köpte pärmen av. Kul att höra att du har vävt ett av dom.

   Jag har kvar dom och har tänkt att jag ska lägga ut dom igen. Men jag skulle vilja göra några små ändringar, men har svårt att hitta tid för det. Kanske ska släppa det och bara lägga ut dom igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *