Vad är det som händer?!

2017 har visat sig bli lite mer händelserik än vad jag trodde. Jag visste att det skulle bli händelserik  eftersom jag i höstas kissade på en sticka som visade att vår familj skulle utökas till tre. Och i mitten av maj skulle bäbisen komma. Men så blev det inte utan hon föddes 1 februari istället i vecka 25+3. 

Att bli förälder för första gången ska vara omtumlande, att bli förälder till en extremprematur är brutalt. Det tar på psyket och på kroppen, oron ligger på max hela tiden. Idag är vår lilla tjej nästan tre månader, vår neo resa är inte klar än, men nu vet vi hon kommer hem med oss!

Därför har tystnaden varit total, orken och energin har precis räckt till det mest nödvändiga. Energin har inte kommit tillbaka men det finns utrymme för lite annat än vara med min dotter, äta, sova och pumpa bröstmjölk. Hon blir större och stabilare för varje dag, det kommer bakslag och vi  gör vårt bästa att hantera dom.

Bloggen då? Den blev hackad, och utan att riktigt tänka så stängde jag ner den från webbhotellet. Resultat att allt raderades, varje inlägg, alla kommentarer, ja allt. Och ingen backup har jag, så jag får börja på en ny kula. Eftersom jag inte är hemma så mycket och har tillgång till min dator kommer det att dröja innan mönster och sånt är tillbaka, men det kommer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *