20 juni – utsikt från en gräsmatta

I eftermiddags efter jobb och möten hamnade jag på en strandmatta liggandes på gräsmattan. Nova lekte med ett grannbarn och jag bara låg och njöt.

Jag och min syster har suttit med bouppteckning och arvskifte idag, och det är några frågetecknen som behöver redas ut. Jag tror att jag har ringt till alldeles för många myndigheter för att det ska vara riktigt sunt på en och samma dag, och jag kommer att fortsätta imorgon. Men frågetecknen ska rätas ut och jag hoppas det snart löser sig. Tyvärr kan jag och min syster inte lösa allt själv utan måste hålla tummarna för att människor i vår närhet gör de saker som det måste göra, och ganska snabbt.

Men medan så ligger jag och njuter på gräsmattan och känner att för idag har jag gjort det jag kan. Telefontiden är slut dit jag måste ringa och jag behöver vila.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *