Maj 2023

Så var maj över och jag känner inte att jag har hängt med, det har gått så fort. Under en vecka så hade vi högsommarväder men avslutet var betydligt kallare med ensiffriga grader. Jag har kämpat med min trötthet nu i maj så jag har inte gjort så mycket som jag hade planerat.

Vardag

Maj har varit en månad då hela familjen har fått vara frisk, och det känns underbart. Så det har rullat på. Jag har kämpat på med min axel, det verkar vara segare än jag skulle önska att bli bra. Jag och min syster jobbar på med allt som behöver göras inför arvsskiftet och efter det.

Nova har börjat förbereda sig på att det blir skola i höst. Förskolan har haft träffar med de sexåringar som går på grannförskolan och det har varit avslutning på förskolan.

Mina odlingar går bra på så sätt att det gror och växer i uterummet, för nästan inget har fått komma ut ännu. Innan jag kan plantera ut så behöver jag fixa med mina pallkragar och det har jag inte gjort ännu, men än går det ingen nöd på mina plantor. Och särskilt inte när vädret är som det är.

Hantverk

Jag har virkat på filten som jag kommer att ha som sommarens hantverk. Det är blad och blommor, där jag virkar bladen när jag är på språng och blommorna hemma. Förutom virkningen så väver jag en stund varje dag, jag har äntligen hittat ett tempo som axeln inte har något emot, det betyder att jag inte har ont när jag har vävt klart.

Jag har också påbörjat en bok, bara för skojs skull. Och inte minst så har jag testat gelprinting, det är verkligen kul.

Dagblogg maj

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *