4 maj – may the 4th be with you

Gillar ni Star Wars det gör jag, det är filmer och serier som jag återkommer till. Det känns som att Star Wars alltid har funnits där. Jag kommer inte ihåg när jag såg en Star Wars film första gången, det borde ha varit innan 1998, innan man släppte de digitalt ”förbättrade”. Det är inte så att jag firar men det är kul att tänka lite extra på det.

Jag och Nova var ute och gick idag efter förskolan och då ville plocka en av vårens första maskrosor. Sen ville hon plocka en till så nu har vi två maskrosor i en fin vas på köksbordet.

Idag kom det tygprover i brevlådan. Det är prover på fyra linnetyger och jag hoppas att ett av dem ska passa bra till särken som jag ska sy. Så nu ska jag jämföra och räkna lite.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *