28 april – leta, leta, leta

Jag ska beställa linnetyg från AB Josef Wilund till en särk. Och nu har jag nog tittat på alla ställen som jag har mina prover. Jag har hittat mina andra prover från Wilund men inte mappen med bomull och lin så nu har jag bett om nya prover. Det ska bli spännande när de kommer och jag hoppas så att något av dem kommer att funka till broderiet som ska vara på särken. Det är trådbundet så det behöver vara ungefär rätt trådträthet, jag har lite spelrum, och det är tur att det är så. Jag har lekt med tanken att väva tyget själv men jag vill börja sy nu i sommar, och jag är inte sugen på att väva ett tunt linnetyg just nu.

Det är också att intressant att titta på prover som inte går att köpa idag, kvalitéer och färger som inte finns längre. Företag som inte finns längre, jag blir lite nostalgisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *