1 april – är den klar snart?!

Idag påbörjade jag och Nova en ny bok. Det är från YouTube kanalen ”CandyHome Paper” som har gjort boken och har gjort en .pdf som de delar med sig av gratis. Det är andra som vi gör, vi har påbörjat en som vi kastade bort. Det var för att det försvann för många små utklippta saker.

Nu med denna, i praktiken, tredje boken har jag kommit fram till att det bästa sättet är att göra sida för sida. Då är det inga små bitar som kan försvinna på vägen.

Den första boken leker Nova med mycket och det är därför som jag har sagt ok till att göra en till. Det tar ganska lång tid att göra en bok, men då Nova leker så mycket med den hon har så känns det bara kul. Hon har frågat ungefär var tionde minut om jag är klar, och inte ännu, det blir nog i morgon.

2 Comments

 1. Natalia Pilat

  Wow, kan du skicka länken ?
  Är det liksom bara att skriva ut ? Jag har letat och letat för att köpa boken och så men hittar ingenstans. Tacksam för svar, min dotter önskar sig det nämligen på sin födelsedag 🙏🏼🙏🏼☺️

  • Här är länken till den boken vi gjorde, https://www.youtube.com/watch?v=Bc5UOb0F1xg&t=118s

   Och nu är det fixat så att de delar som saknades när jag gjorde den finns i .pdfen. Pdfen hittar du i första kommentaren.

   Innan du börjar kan det vara bra att ha, självhäftande ”bok”plast, dubbelhäftande tejp, både vanlig och sån med foam och limstift som fäster på plast.

   Jag har skrivit ut på lite tjockare papper 120 eller 165 grams för att få lite mera stadga på grejerna.

   Vi använder häftmassa för att kunna flytta runt saker, men vi har också testat kardborre med klister och det funkar också väldigt bra.

   Det kommer bli en uppskattad födelsedagspresent.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *