5 mars – säsongstart formel ett

Den här helgen har det varit säsongsstart för Formel 1,2 och 3. Jag har tittat på lite formel 2 och 3, mest formel 3 där Dino Beganovic tävlar. Dino är ensam svensk i formel 1,2 och 3. I helgen har jag tittat på det mesta av formel 1. Det är också extra spännande med säsongsstarten då man får en idé om hur säsongen kommer att se ut.

Det innebär också att det finns tid för stickning, målning och att göra pappersblommor. Stickat gjorde jag imorse för att bli klar med halskragen för att kunna skriva en feedback på teststickningen. Målningen gjorde mest Nova jag satt bredvid och försökte komma på hur man gör de pappersblommor som ska vara i den ”himmeli” som jag håller på med. När det var dags för F1 Grand Prix satt jag i soffan och gjorde pappersblommor för fulla muggar. Och det blev ett spännande race, jag hoppas att detta blir en bra och spännande säsong.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *