Februari 2023

Februari har varit en tung månad och jag har inte inte mått så bra. Att inte må bra inverkar på alla delar i livet, och det har märkts under februari. På den positiva sidan är att ljuset verkligen är på väg tillbaka och det är underbart.

Vardag

Jag började månaden med en förkylning som satt i lite mer än en vecka. Efter det har vi haft turen att få vara friska. Jag har också ordnat med mycket praktiskt som hänger ihop med mammas bortgång, just nu känns det som att det aldrig tar slut. Det har också börjat landa för mig att mamma är borta, det kan vara en del av att det har varit en tung månad.

Det har också varit många bra saker som små stjärnor i mörkret. Nova har fyllt år. Jag har startat upp ”massor” av odlingar. Kursen som jag går ger energi och jag trivs så bra på jobbet.

Hantverk

Jag tror inte att jag har avslutat något projekt under februari. Jag har påbörjat en teststickning till ”Wool & Beyond” så just nu saknar ärmar. Sjalen på jobbet är snart klar. Jag har också påbörjat en Ankers sommartröja. Och jag väver vidare på mina ränder.

När jag tänker tillbaka känns det inte som jag gör så mycket men det är nog för att jag jobbar med några få projekt, och inget av dem har blivit klara.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *