19 februari – papper, papper och papper

Idag har vi suttit med bouppteckningen efter mamma. Så tacksam att vi har bra hjälp med den. Det är mycket praktiskt som behöver göras och som det behöver pratas om. Jag har också skrivit min namnteckning ohemult många gånger idag.

Men det som var kul var att vi fick besök av min syster med familj så kusinerna fick leka. Nova fick sina födelsedagspresenter och blev mycket glad över alla pysselgrejer hon fick och inte minst tejphållaren.

När nattning var klar satte jag mig och testade kolpennorna som var i senaste upcrate lådan. Det var kul att testa de olika kolpennorna och den vita pastellpennan. Jag började med att rita tre klot, det ska föreställa klot i alla fall. Det kommer kräva träning att få till skuggorna så det ser ut som ett klot. Men det viktiga är inte att rita en perfekt klot utan att rita överhuvudtaget och att det var kul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *