13 februari – vardag i vävstolen

Nu har vårt besök åkt hem och jag är tillbaka i mina rutiner, det innebär att jag väver på kvällarna. Jag har haft det lite slitigt i vävstolen, det märks när jag inte mår bra för då har jag fler varptrådar som går av. Nu känns det som att jag och vävstolen är kompisar igen. Imorgon blir det spolning av vävspolar, jag tror jag kommer att spola extra många spolar då så jag klarar mig resten av veckan.

Min stickning pågår också, när jag satt idag och stickade så insåg jag helt plötsligt att mitt nystan var slut. Jag hade helt missat det. Ikväll har jag därför spolat garn, härvorna är på 50 gram och jag nystar en i taget. Jag kände mig väldigt avslappnad när jag satt och nystade med fötterna på mitt underbara fotstöd. Jag nystade med ena handen och i den andra hade jag en tekopp. Jag har kaos på mitt arbetsbord, endera veckan kommer jag att ta tag i det. Men just när jag satt och nystade kände jag att det spelade ingen roll, det är som det är.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *