28 november – livet pågår hela tiden

Det är mycket som känns surrealistiskt just nu, ibland känns allt bara overkligt. Men livet pågår hela tiden. Advent är här. Lucia är om två veckor och Nova behöver nya kläder till luciatåget, just nu kan hon inte bestämma sig för pepparkaksgubbe eller ängel. Blommorna behöver vatten, måltider behöver lagas och tvätt behöver tvättas. Samtidigt som tiden känns som det springer fram går den också superlångsamt.

Blomman på bilden är på ett ”experiment” jag klippte ner en suckulent som jag fått i present och då testade jag att sätta ner några blad i jorden. Det var i slutet av juni och nu har jag upptäckt att det har kommit upp några miniblad under ett av bladen. Det ska få vara där tills i vår då ska det få en egen kruka. Och förhoppningsvis kommer det flera miniblad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *