19 november – mera garn

Kan man ha för mycket garn?! Mycket tveksamt! Jag har fyllt på mitt garnlager med garn till två projekt. Det är två projekt från Lærke Baggers bok Sticka, en tröja till mig och en klänning till Nova.

Min tröja ska kompletteras med garn som jag har hemma så att tröjan kommer att ha ”många” färger. Den ska enligt mönstret stickas på stickor 10 mm. Jag kommer inte att använda de rekommenderade garnerna. Jag hoppas att det kommer att räcka med en eller två provlappar men man vet aldrig det kan behövas flera lappar och lite matte.

Till Novas klänning har jag köpt garn som har samma stickfasthet som står angivet i mönstret.

Båda garnerna är nya för mig och det ska bli kul att testa dem båda.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *