9 november – morgonstund på mattan

Jag som har vabbat i två dagar och idag tog Mattias över. Men inte förrän jag och Nova hade haft våran morgon. Jag passade på att göra morgonyoga och sen fick jag ett barn i knät. Men allt vad det innebär av ben som liksom är överallt, men mysigt är det.

Idag kom det mera garn i brevlådan, så nu behöver jag inte köpa garn på ett bra tag. Jag har också insett att teststickningen inte kommer att vara mobil förrän om ett tag så nu är jag fundersam på hur jag ska tänka. Ska jag kämpa vidare på Westknits mkal, eller ska jag lägga upp ytterligare en stickning som jag kan ha med mig just nu?! Teststickningen kommer att bli mobil och då kommer jag att vilja ha med mig den, och då kommer jag ha ytterligare ett halvfärdigt projekt liggande. Sen har jag min skypestickning som ligger på jobbet och också skulle ha blivit klar.

Nu lovar jag mig själv dyrt och heligt att inte ta något beslut om detta innan måndag, eller i alla fall inte innan söndagkväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *