25 oktober – Stickning viktigast i packningen

Jag ska åka iväg på en tur och håller på att packa. Och som vanligt länger jag ner mera tid på packa ner min stickning och planera vad jag ska ta med. Kläder det löser sig, det går oftast att köpa nya om det skulle behövas, garn är en helt annan sak. Garn säljs inte överallt och inte alltid i den kvalité jag vill ha, och tiden det tar att planera och bestämma ett projekt, det gör man inte på en kafferast.

Denna gången har jag bara med mig ett projekt och det är Westknit MKAL. Jag stickar på ledtråd ett, men har med mig garn till ledtråd två också. Som jag troligtvis inte kommer hinna påbörja men jag vill inte riskera något. En hemsk tanke att stå där utan stickning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *