22 september – Vad skulle jag göra utan min skrivare?!

Förkylningen har gått in i ett nytt skede, vilket är skönt det betyder att dagen jag är frisk börjar närma sig. Det som är jobbigt just nu är att tröttheten i kroppen och huvudet inte har gett med sig. Jag var trött innan förkylningen men detta är flera snäpp värre.

Så jag gör lugna saker som att sitta vid min skrivare och kopiera. Det är till min Happy Planner som jag modererar. I kalendern börjar varje månad med ett månadsuppslag och det kopierar jag så jag har tre stycken varje månad. Jag har använt ett för bloggen/hemsidan, ett för träning/mindfulness och slutligen ett där jag skriver 3 bra saker om varje dag.

Jag gör tre månader i taget så att jag har möjlighet att ändra upplägget om jag skulle vilja, och det kommer jag att göra nu sista kvartalet. Jag kommer inte att använda det vanliga månadsuppslaget för bloggen/hemsidan utan ett som jag har gjort om lite. Och så kommer jag att använda ett månadsuppslag för att på ett enklare sätt att kunna se vad som är planerat varje månad.

I slutet av december när jag ska förbereda första kvartalet 2023 kommer jag att se hur det har funkat eller om jag ska ändra på något.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *