14 september – En regnig onsdag

Det har varit en riktigt regnig onsdag, och det behövde komma regn så idag var en bra dag. Mattias har vabbat en hostig och snorig Nova, jag har jobbat hemifrån då jag håller på att tillfriskna från en förkylning som slog till i helgen.

När Mattias nattade gick jag en vända ute, jag behövde andas frisk luft. Det är så härligt att vara ute och gå när det regnar lite lätt ute, i alla fall när man har bra kläder på sig. Men jag måste komma ihåg reflexvästen nästa gång, för det blev mörkt fort.

Jag har också höstfixat med mina blommor inne, och flyttat runt dem så att nu är det växter som inte vill ha vatten varje dag som är i vävrummet. För där blir det vattnat en gång i veckan.

Jag och Nova kokade pumpasoppa till middag, det kändes också som höst. Och när vi åt middag tände jag några stearinljus. Nu är det dags för höstmys.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *