11 september – Sockdagjämning

Idag är det valdagen och jag har börjat använda mina handstickade sockar igen, så nu är det höst. Eller vem försöker jag lura?! Jag har använt mina ullsockar, handstickade och köpta hela sommaren.

Men jag gillar tanken med sockdagjämning som jag har läst om på sociala media, jag vet inte vem som hittade på sockdagjämning, så jag vet inte vem som ska äras.

Jag känner också att jag vill sticka sockar, jag skulle vilja sticka ett par knästrumpor, det skulle vara så mysigt att ha. Jag tror att det blir ett par enkla till att börja med. Men frågan är hur många påbörjade projekt kan man egentligen, och jag skulle vilja göra klart något projekt. Och snart drar höstens stora projekt igång, Westknits MKAL. Så jag känner att jag borde hejda mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *