9 september – Jag har blivit med selfiepinne

Detta är orden jag inte trodde jag skulle skriva eller säga, till min man, han kan ha skrattat lite. Men jag har köpt en selfiepinne, eller selfie-stick. Det kommer betyda att ni kommer få se bilder från andra vinklar och jag ser fram emot att fota med den. Jag valde en ”pinne” som har integrerad stabilisering och som man kan fälla ut så den kan stå själv.

Först fick jag inte fjärrkontrollen att funka, men efter att ha tittat på en film på YouTube kunde jag konstatera att det var en enkelt problem att lösa. Så nu funkar fjärrkontrollen och det är ju den stora vitsen med en selfiepinne, att kunna ta från längre håll än armarna räcker.

På bilden syns mitt stökiga hörn i vävrummet, det som är kvar som jag behöver organisera.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *