6 september – Jamen då vabbar vi då!

Det tog tre hela veckor och en måndag på förskolan men idag blev det vab. Förhoppningsvis blir det inte mer än täppt i näsan som Nova har haft idag.

Det känns lite konstigt att vabba eftersom det är mer än tre månader sen sist. Komma in i hur man ska varva vila och aktivitet och vilka aktiviteter som funkar bra när man är lite trött. Det har inneburit spela tv-spel, och jag har insett för 75:e gången att Nova är bättre på ”Mario 3D world” än mig. Vi har också lekt och Nova har spelat på sin platta. Jag har också fått in ett yoga pass, och det känns skönt.

Jag har virkat några dubbelstolpar men det är allt, det är inte mycket kvar nu på sittunderlag nummer två.

(Bilden är från helgen och är på ”stranden” där min mamma bor och det är lågvatten, hoppas det fylls på nu innan vinterkylan kommer. Sjön är den enda som är oreglerad med en reglerad sjö uppströms och en kraftverksdamm nerströms).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *