29 juli – Den är äntligen här!

Inför min födelsedag undrade min man om jag önskade mig något särskilt och jag önskade mig en e-spinner. På grund av corona, om jag har förstått det rätt, har det varit problem för Ashford att få fram sina varor till återförsäljare. Så jag fick välja själv om jag ville vänta eller önska mig något annat, jag tänkte ”den som väntar på något gott…”.

Vi beställde från Gudruns ullbod och hon hade fått besked att den skulle levereras i juli, någon gång i juli. Och det gjorde den också för idag är det 29 juli och jag har min spinnrock.

Som du ser på bilden har jag bara tjuvtittat på den för den ska monteras. Jag har bläddrat igenom instruktionen och det blir något att göra i lugn och ro utan en sällskap av en femåring. Sen ska vi bli kompisar jag och spinnrocken, och ett namn ska den också få, men det kommer av sig själv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *