19 juli – Behovet av rörelse

För några år sedan lyssnade jag på en podd som pratade om sorg och att sörja randigt. Det stämmer på mig, jag har dagar/timmar det allt bara känns jobbigt, men jag har också dagar/timmar då allt känns mer eller mindre bra.

Något som får mig att må bättre är rörelse, olika former av rörelse. Det kan vara en promenad/joggning i skogen, men det kan också vara yoga. Det som bestämmer är hur min kropp känns den dagen och var jag känner att jag behöver. Det har blivit många mil i skogen den här våren och sommaren.

Du kanske funderar på om jag blir lugn av att slöjda, och det är olika med det, det är verkligen ingen självklarhet för mig. De dagar jag får lugn av det är det bra, men hantverket gör också andra saker för mig. Något som kan ge mig lugn är att se vad jag producerar att jag efter en dag vet att jag har stickat si eller så många varv eller broderat just den blomman, det är också en bra känsla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *