12 juli – Del tre påbörjad

Del tre av den mysteriestickning jag stickar på i sommar midsummer mkal från Organic knitters kom i söndags, men jag hade bestämt att först skulle det virkade sittunderlaget bli klart, och det blev det idag.

Idag har jag haft några sticktimmar och det har blivit några varv. För varje del som kommer blir mönstret lite mera intrikat. Denna gången ska man precis börja på det som ser ut som ett intrikat spetsmönster med flätor. Vi har inte fått se helheten ännu.

Jag visar en bild på min avigsidan om det är någon av er som stickar och inte vill se för mycket. Jag kommer att visa hela sjalen efter att mysteriestickningen är klar i augusti. Då kommer också mina tankar om garn, mönster och passform.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *