4 juli – Den stökiga verkligheten

Jag och Nova har varit bortresta några dagar, vi har hälsat på hos min mamma. Det har varit härliga dagar och de första var det inga problem att vara ute, sen exploderade det. Japp, det var mygg och broms överallt, vi blev så stungna och bitna. Vi fick helt enkelt hitta på saker inne, när det inte blåste ute då gick det bättre att vara ute.

Nu är vi hemma och sommarens stora projekt ska fortsätta, Mattias har påbörjat det och nu är det dags att jag börjar också. Projektet är att Nova ska få ett eget rum och det innebär ganska mycket jobb. När vi ska flytta runt på saker, jag måste också ordna så att jag kan ha en arbetsplats i vävrummet. Det kan dock inte vara en permanent plats utan jag måste kunna flytta på den när jag ska använda mitt arbetsbord för textiltarbete.

På bilden är mitt arbetsbord som det ser ut just nu så just nu är det bara en hög med grejer där, jag ska nog börja där.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *