22 juni – Med huvudet i framtiden

Det är svårt att vara i nuet när det är en dag kvar till ”sommarlov”. Det är det vi kallar det hemma, mitt jobb kallar det för semester och föräldraledighet. Att vara i framtiden är både bra och dåligt, dåligt för jag försöker vara i nuet så mycket jag bara kan. Bra för det är rätt kul att planera saker.

Bilden är från förra året då jag och Nova gick en skogspromenad. Det hoppas jag att vi kommer att göra många gånger i sommar också. Jag hoppas att jag kommer att gå många promenader själv också.

Idag släppte Järbo materialinlägget för sin sommarkofta, och jag blev självklart sugen på att sticka en. Men, och det är ett viktigt men, jag har precis påbörjat en stickad tröja och har köpt material till en till, så jag borde nog inte. Men jag har titta på garner och färger och det är verkligen en fin kofta som Maja Karlsson har designat.

Länkar:

  • HÄR hittar du materialinlägget för sommarkoftan 2022 på Järbos hemsida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *