Oktober 2021

Höst, fantastiskt klara höstdagar har varvats med dagar då dimman legat så tät att man knappt ser sig själv.

Detta är månaden jag begravde min pappa. Det var surrealistiskt, men det har det mest som har med hans bortgång känts. Jag har kämpat hela månaden med känslan att jag har missat något eller att jag vill ringa och berätta något för honom.

Nova vid Storsjön

Vardag

Månaden började med att jag började jobba igen efter att första ha sköt om pappa och därefter varit sjukskriven, lite VAB blev det också. Att börja jobba igen var på många sätt härligt, att gå tillbaka till rutin och vardag igen. Sen har det tuffat på, jag har jobbat mer och mera och är nu uppe på 75%.

Vi har försökt att umgås så mycket som möjligt med familjen, det har behövt efter allt som har hänt. Jag har också funderat på mitt liv och försökt att ta bort sånt som jag känner att jag inte orkar med just nu.

Jag har också kommit igång med träningen och börjat träna både styrka och kondition. Det har varit några dagar med träningsvärk, jag har hittat flera muskler som inte har blivit tränade på ett bra tag.

Början på del två.

Hantverk

Oktober är mkal månaden numemr är. Jag har stickat massor. Jag är inte klar än men jag är på del tre av fyra, jag ser så fram emot att få börja använda den.

Det har verkligen varit fokus på stickningen. På jobbet stickar jag vidare på min tredje ”skype”-stickning. Och nu börjar jag närma mig slutet och jag har börjat att se slutet. Det är så nära att jag har börjat att titta på nya mönster att sticka. Jag har några olika jag väljer emellan, garn funderar jag också på, det är några olika som jag skulle vilja testa, men frågan är vilken budget jag ska ge mig själv.

Vid pappas begravning i Föllinge kyrka. Bårtäcket tillhör Hotagens kyrka.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *